ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΟΔΟΣ: CHECK!!!          ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: CHECK!!!!!!!


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΟΔΟΣ: CHECK!!!

          ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: CHECK!!!!!!!

Από χθες 21/03/2019 η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Α.Ο. Ταταύλα πανηγυρίζει και μαθηματικά, τόσο την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ όσο και τον τίτλο του Πρωταθλητή, 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας με εξαιρετική πορεία έως εδώ και με 20 νίκες και 2 ήττες, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο και τον σφράγισε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε η χαρά μας είναι μεγάλη και η ευθύνη μας για την νέα σεζόν ακόμα μεγαλύτερη

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας με σοβαρή εμφάνιση, λιγοστά λάθη και καλή κυκλοφορία, νίκησε δύσκολα με 74-73 εκτός έδρας την ομάδα Σούρμενα/Ελληνικό, η οποία παλεύει για την είσοδο της στην πρώτη πεντάδα και την συμμετοχή της στα playoff ανόδου.

Ως μέλος της διοίκησης και έφορος του τμήματος μπάσκετ ανδρών θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε ένα από τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Στον πρωτομάστορα προπονητή μας Χρήστο Φαρμάκη, πού με τις κατάλληλες επιλογές και πολύ δουλειά έφτιαξε ένα ομοιογενές και αγαπημένο σύνολο ικανό να παίζει ΜΠΑΣΚΕΤ. Στους εμπειρότερους Βελιζιώτη Νίκο, Κόκκινο Γιώργο και Λάβαρη Νίκο πού επέλεξαν να βάλουν την υπερπολύτιμη εμπειρία τους στο σύνολο και στον όμιλο μας. Τον πιστό στρατιώτη Παύλο Μαστρογιάννη πού το μπασκετικό του μυαλό ελπίζουμε να το δούμε και από άλλο πόστο. Στους δυναμικούς και ικανούς για πολλά πράγματα Μαρκουῒζο Γεράσιμο, Χαϊδά Παναγιώτη, Καλούδη Νίκο, Αγραπίδη Πέτρο και Λουλούδη Γιώργο για την θετικότατη συμβολή τους στην επιτυχία. Τους νέους και εξελίξιμους Χουλιάρα Γιάννη, Παναγόπουλο Κυριάκο, Καραϊσκάκη Βαγγέλη, Σωτηρίου Γιώργο και Μεσίρη Γρηγόρη πού είτε με μεγάλη είτε με μικρή συμμετοχή, έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία. Τέλος να ευχαριστήσω για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους σε αυτή την επιτυχία και τους έφηβους πού βοήθησαν, τον Μακρυγιάννη Αντώνη, τον Πηλιώτη Φώτη, τον Θεοδωράκη Μάνο και τον Κρητικό Γιάννη.

Τα καλύτερα έρχονται. Τώρα είναι η ώρα της γιορτής και της απόλαυσης της επιτυχίας μας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.

 

381total visits,1visits today

ΜΠΑΣΚΕΤ

Comments are disabled.