ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ


ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (PressiousArvanitidis)

Η PressiousArvanitidis, έχοντας πολυετή εμπειρία στην εκτυπωτική εργασία, είναι προσανατολισμένη στο να προσφέρει ευρείες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, οι οποίες αποτελούν για τους πελάτες της προϊόντα best value for money.

Ο προσανατολισμός της PressiousArvanitidis στην ολοκληρωμένη ποιότητα, στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στην ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιτυγχάνονται μέσω του υψηλού παραγωγικού δυναμικού, της αυτονομίας που χαρακτηρίζει την εταιρεία, αλλά κυρίως μέσω των ανθρώπων και του δικτύου συνεργασιών που αναπτύσσονται.
Σήμερα, ο προσανατολισμός αυτός υποστηρίζεται από τη νέα, δυναμική δεύτερη γενιά ιδιοκτητών, την ποιότητα των ανθρώπων της PressiousArvanitidis και τη διαρκή ανάπτυξη στην οποία η εταιρεία εστιάζει, επανεπενδύοντας συνεχώς τα κέρδη της.

Κλειδιά επιτυχίας και διαφοροποίησης

Άνθρωποι

Ανθρώπινο δυναμικό με εμπειρία, τεχνογνωσία και μεράκι για την εκτύπωση εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες της PressiousArvanitidis.

Εγκαταστάσεις

Οι διεθνών προδιαγραφών εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι πλήρως εναρμονισμένες με την υφιστάμενη νομοθεσία σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα, εκτείνονται σε έκταση 12 στρεμμάτων. Στα κλειστά 5.500 τ.μ. λειτουργούν τα γραφεία, το βιομηχανοστάσιο και οι αποθήκες της εταιρείας.


Εξοπλισμός – Τεχνογνωσία

Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού στο άρτια εξοπλισμένο prepress και στην εκτυπωτική μονάδα με τα υπερσύγχρονα εκτυπωτικά πιεστήρια φύλλου της εταιρείας (SM 102-8, CD 102-5 LX, CD 102-5), η εξειδίκευση στα τμήματα βιβλιοδεσίας και διανομής έτοιμου προϊόντος, καθώς και οι πιστοποιήσεις της PressiousArvanitidis αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της αποτελεσματικής σύμπραξης τεχνογνωσίας και εξοπλισμού, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν συνθήκες καθετοποίησης, οι οποίες εγγυώνται αυτονομία και ασφάλεια.

Υγιής επιχειρηματική ανάπτυξη

Με δυνατότητα ημερήσιας παραγωγής 6 εκ. σελίδων Α4, η PressiousArvanitidis συμβάλλει στη συνεχή
ανάπτυξη του εκτυπωτικού κλάδου.
Η εταιρεία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου (με μηχανές φύλλου ή επίπεδες), συναρτήσει της παραγωγικής της δυνατότητας και καθετοποίησης, της ευελιξίας και της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.                                                                                                 

Ταχύτητα – Ευελιξία

Οι μεγάλες δυνατότητες παραγωγής, η σωστή οργάνωση και η άρτια επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων της εταιρείας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των εκτυπώσεων, διασφαλίζουν την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, με ευελιξία στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Δεκτικότητα – Καινοτομία

Η PressiousArvanitidis αξιοποιώντας τα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται, παραμένει δεκτική στο καινούριο και το διαφορετικό, και είναι σε θέση να αναγνωρίζει μελλοντικές προοπτικές και προκλήσεις και να ανταποκρίνεται σε αυτές.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι άνθρωποι της PressiousArvanitidis είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημά σας.

ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Λ. Κηφισίας 294 & Ναυαρίνου 27,
Χαλάνδρι 152 32
Τ 216 100 5100
F 216 100 5101
ΕΔΡΑ
78ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας,
Ύπατο Βοιωτίας 322 00
Τ 216 100 5200
F 216 100 5201
E info@pressious.com
www.pressious.com

413total visits,1visits today