Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!


Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !!!!!!!!!!!

Όπως λένε και στο χωριό μας «THE TEAM IS BACK!!!!.».

Με μία εξαιρετική εμφάνιση σχεδόν για 37 λεπτά η ομάδα μπάσκετ των ανδρών νίκησε την (διεκδικήτρια της πρώτης θέσης) ομάδα του Πόλις Καλλιθέας εκτός έδρας με 69-67.  Παραμένει στην πρώτη θέση σε απόσταση 3 νικών από τον δεύτερο και παρά το γεγονός ότι απομένουν ακόμη 9 αγώνες  για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τολμούμε να πούμε ότι η πρώτη θέση και η απευθείας άνοδος είναι πλέον πολύ κοντά.

Για το χθεσινό παιχνίδι ότι και να πούμε είναι λίγο. Με μία πραγματική προπονητική «μαεστρία» ο προπονητής μας Χρήστος Φαρμάκης καθοδήγησε εξαιρετικά την ομάδα μας και όλοι οι παίκτες (ακόμη και αυτοί πού δεν έπαιξαν αλλά και οι εκτός δωδεκάδας στον πάγκο!!) εφάρμοσαν και εκτέλεσαν πειστικά το προπονητικό πλάνο, έβγαλαν ψυχολογία, ταλέντο, πείσμα και αγωνιστικό εγωισμό στο παρκέ και υπενθύμισαν, πρώτα στους εαυτούς τους αλλά και σε όλους τους άλλους, ότι ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ (όπως είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα).

Θέλουμε να δώσουμε τα (επιπλέον) εύσημα στον Γιώργο Κόκκινο πού παρά το πρόβλημα τραυματισμού πού αντιμετωπίζει, με την παρουσία του βοήθησε και ψυχολογικά και αγωνιστικά, καθώς και στον Πέτρο Αγραπίδη ο οποίος γύρισε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι δυνατός.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, παιχνίδι με παιχνίδι για τον τελικό μας στόχο την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α’  ΕΣΚΑΝΑ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι μετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά κυρίως σε παίκτες και προπονητή οι οποίο απέδειξαν γιατί είμαστε ΟΜΑΔΑ.

Επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη 14/02 και ώρα 21:30 στο Βυζαντινό με την Ε.Α. Νίκαιας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

 

 

345total visits,1visits today

ΜΠΑΣΚΕΤ

Comments are disabled.