ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ !!!!!


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ !!!!!

Αναφερόμαστε στην εφηβική ομάδα του ομίλου μας.

Προπονούνται σε ακατάλληλες ώρες και πολλές φορές στο εξωτερικό γήπεδο σε αντίξοες συνθήκες παραχωρώντας  της περιορισμένες ώρες του κλειστού γυμναστηρίου στις προπονήσεις των «μικρών αδελφών» τους.

Έχουν δημιουργήσει μια πραγματική οικογένεια με όλα τα θετικά χαρακτηριστικά της όπως ενωτικό κλίμα, ομαδική δουλειά και αλληλοεκτίμηση.Πρέπει να ζήσει κάποιος την ατμόσφαιρα που δημιουργείτε στους αγώνες τους. Γεμάτο γήπεδο από γονείς ,αδέλφια, φίλους και φίλες , όλοι για  να τους ενισχύσουν και να τους εμψυχώσουν. Δίνουν το παράδειγμα σε όλους μας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ

Για την ιστορία , στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά πέτυχαν την 4η νίκη τους σε 4 αγώνες στην Β΄ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος και απέχουν δύο  (ίσως και μία) νίκες από την πρόκριση τους στην τελική εξάδα, όπου θα διεκδικήσουν μία από τις τρείς πρώτες θέσεις, για την άνοδο στην Β΄ κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του ομίλου μας. Τα επόμενα 2 παιχνίδια εκτός έδρας με Παννεαπολικό στην Νίκαια την Κυριακή 7/4/2019 και ώρα 16:00 και το μεθεπόμενο Σάββατο 13/04/2019 και ώρα 18:00 με την Νεανική Εστία Μεγαρίδος στα Μέγαρα όπου και θα κριθεί μάλλον η πρώτη θέση.

Για την επιβράβευση και μόνο, ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων, η ομάδα αυτή αποτελείται από τους παρακάτω συντελεστές:

Τριανταφύλλης Στέφανος (προπονητής)

Κορωνιός Αλέξης (βοηθός προπονητής)

Τσιρώνης Γιάννης (έφορος και στυλοβάτης της ομάδας)

 και οι παίκτες:  Μακρυγιάννης Αντώνης, Πυλιώτης Φώτης, Αναγνωστόπουλος Ανδρέας, Τσιρώνης Παναγιώτης, Ελενίτσας Ανδρέας, Βασιλάτος Κωνσταντίνος, Παρασκευάς Γιάννης, Κρητικός Γιάννης, Μαμαλάκης Πέτρος, Μαρλαγκούτσος Στέφανος, Κατσαμάς Γιώργος, Δουδούμης Ευγένιος, Θεοδωράκης Μάνος, Γαρμπής Μιχάλης, Ευαγγελόπουλος Παναγιώτης

 

 

 

140total visits,1visits today

ΜΠΑΣΚΕΤ

Comments are disabled.